„Zgłębimy tajniki włoskiej kuchni – praktyki zagraniczne dla Techników Żywienia i Usług Gastronomicznych”

Nabór uczniów do udziału w projekcie „Zgłębimy tajniki włoskiej kuchni – praktyki zagraniczne dla Techników Żywienia i Usług Gastronomicznych” nr. 2020-1-PL01-KA102-081141 już niedługo się rozpocznie!

Projekt skierowany jest do 40 uczniów naszej szkoły z kierunku Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

Osoby, które zakwalifikują się do udziału w projekcie jeszcze w tym roku szkolnym uczestniczyć będą  m.in. w dwutygodniowych zagranicznych praktykach zawodowych, które odbędą się w  maju i wrześniu 2021 roku w słonecznych Włoszech. Praktyki odbywać się będą w ciągu tygodnia, a dodatkowo w dni wolne od pracy uczniowie uczestniczyć będą w wielu wycieczkach kulturowych.

Koordynatorem projektu jest wicedyrektor Zdzisław Chmielarz, który udzielać będzie wszystkich szczegółowych informacji o realizacji projektu i planowanych działaniach.

Accessibility