kształcącego w zawodzie Technik żywienia i usług gastronomicznych
przeprowadzane w Powiatowej Stacji Sanitarno – Epidemiologicznej
w Parczewie
Badania dla kandydatów do klasy I technikum
kształcącego w zawodzie Technik żywienia i usług gastronomicznych
przeprowadzane w Powiatowej Stacji Sanitarno – Epidemiologicznej
w Parczewie
Badania dla kandydatów
do klasy I technikum
kształcącego w zawodzie Technik żywienia i usług gastronomicznych
będą przeprowadzone w Powiatowej Stacji Sanitarno – Epidemiologicznej w Parczewie,
ul. Piwonia 54, 21-200 Parczew, tel.: 83 354 23 29.
Po pojemniki na próbki należy zgłosić się do Sanepidu w dniach:
16 – 17 maja 2024r. (próbki dostarczyć do Sanepidu 20 maja 2024r.)
lub 13 – 14 czerwca 2024r. (próbki dostarczyć do Sanepidu 17 czerwca 2024r.)
lub 18 – 19 lipca 2024r. (próbki dostarczyć do Sanepidu 22 lipca 2024r.)
Skierowania na ww badania wydawane są w sekretariacie Zespołu Szkół im. S. Staszica w Parczewie,
ul. Wojska Polskiego 1, tel.: 83 355 11 28.