Nabór uczniów do udziału w projekcie nr. 2021-1-PL01-KA121-VET-000035718
współfinansowanym w ramach Programu Erasmus+ już niedługo się rozpocznie!
Projekt skierowany jest do 10 uczniów naszej szkoły z kierunku
Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
Osoby, które zakwalifikują się do udziału w projekcie jeszcze w tym roku szkolnym uczestniczyć będą m.in. w dwutygodniowych zagranicznych praktykach zawodowych, które odbędą się w kwietniu 2022 roku we Włoszech. Praktyki odbywać się będą w ciągu tygodnia, a dodatkowo w dni wolne od pracy uczniowie uczestniczyć będą w wielu wycieczkach kulturowych.
Koordynatorem projektu z ramienia szkoły jest Pan Zdzisław Chmielarz, który udzielać będzie wszystkich szczegółowych informacji o realizacji projektu i planowanych działaniach.
Harmonogram rekrutacji do projektu:
10 marca 2022 | Rozpoczęcie rekrutacji do projektu |
16 marca 2022 | Spotkanie informacyjne o projekcie |
18 marca 2022 | Zakończenie rekrutacji do projektu |
21 marca 2022 | Opublikowanie list ucz. zakwalifikowanych oraz rezerwowej listy uczestników |
23 marca 2022 | Odwołania od decyzji Komisji Naborowej |
Formularze zgłoszeniowe do udziału w projekcie pobrać można w biurze koordynatora projektu bezpośrednio u koordynatora projektu oraz dostępne są na stronie internetowej.
Aby zgłosić chęć udziału w projekcie, uczeń zainteresowany zobowiązany jest złożyć u wychowawcy klasy wypełniony poprawnie formularz zgłoszeniowy oraz podpisać listy akceptacji regulaminów naboru oraz uczestnictwa w projekcie.
ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU!