Lista zakwalifikowanych uczniów „Zgłębimy tajniki włoskiej kuchni – praktyki zagraniczne dla Techników Żywienia i Usług Gastronomicznych”

Lista zakwalifikowanych uczniów

„Zgłębimy tajniki włoskiej kuchni – praktyki zagraniczne dla Techników Żywienia i Usług Gastronomicznych”
nr. 2020-1-PL01-KA102-081141


Termin 16- 29 maja 2021r.

  1. Dzyr Zofia
  2. Kościańczuk Aleksandra
  3. Szypulski Adam
  4. Raczyńska Weronika
  5. Jakowiecka Ewa
  6. Chudzik Natalia
  7. Romaniuk Amelia
  8. Hawryluk Iwona
  9. Piecyk Sara
  10. Banach Aleksandra
  11. Lecyk Magdalena
  12. Szostak Kacper
  13. Czarnacka Gabriela
  14. Prażewska Maria
  15. Chudzik Julia
  16. Kowalska Dagmara
  17. Walczak Jakub
  18. Reszka Katarzyna
  19. Lament Alicja
  20. Bodzak Aleksandra

Lista rezerwowa:

  1. Samczuk Małgorzata
  2. Niechwedowicz Paulina
  3. Rogala Przemysław
  4. Bobruk Paulina


Lista zakwalifikowanych uczniów

„Zgłębimy tajniki włoskiej kuchni – praktyki zagraniczne dla Techników Żywienia i Usług Gastronomicznych”
nr. 2020-1-PL01-KA102-081141

Termin 10-23 października 2021r.

  1. Prażewska Małgorzata
  2. Michno Dominika
  3. Rzęzawa Julia
  4. Romanowska Ewa
  5. Hetman Weronika
  6. Skrzypkowska Gabriela
  7. Michaluk Aleksandra
  8. Rosińska Natalia
  9. Koczkodaj Joanna
  10. Gidlewska Kinga
  11. Banach Maciej
  12. Pasierowski Mikołaj
  13. Abramowska Beata
  14. Kowalczuk Aleksandra
  15. Koperczuk Kacper
  16. Szostak Zuzanna
  17. Iwanek Karolina
  18. Kierepka Andrzej
  19. Kunaszyk Roksana
  20. Zalewska Amelia

Lista rezerwowa

  1. Milaniuk Wiktoria
  2. Grzeszczuk Przemysław
  3. Raczyńska Gabriela
  4. Sak Oliwia
Accessibility