Lista zakwalifikowanych uczniów
„Zgłębimy tajniki włoskiej kuchni – praktyki zagraniczne dla Techników Żywienia i Usług Gastronomicznych”
nr. 2020-1-PL01-KA102-081141
Termin 16- 29 maja 2021r.
- Dzyr Zofia
- Kościańczuk Aleksandra
- Szypulski Adam
- Raczyńska Weronika
- Jakowiecka Ewa
- Chudzik Natalia
- Romaniuk Amelia
- Hawryluk Iwona
- Piecyk Sara
- Banach Aleksandra
- Lecyk Magdalena
- Szostak Kacper
- Czarnacka Gabriela
- Prażewska Maria
- Chudzik Julia
- Kowalska Dagmara
- Walczak Jakub
- Reszka Katarzyna
- Lament Alicja
- Bodzak Aleksandra
Lista rezerwowa:
- Samczuk Małgorzata
- Niechwedowicz Paulina
- Rogala Przemysław
- Bobruk Paulina
Lista zakwalifikowanych uczniów
„Zgłębimy tajniki włoskiej kuchni – praktyki zagraniczne dla Techników Żywienia i Usług Gastronomicznych”
nr. 2020-1-PL01-KA102-081141
Termin 10-23 października 2021r.
- Prażewska Małgorzata
- Michno Dominika
- Rzęzawa Julia
- Romanowska Ewa
- Hetman Weronika
- Skrzypkowska Gabriela
- Michaluk Aleksandra
- Rosińska Natalia
- Koczkodaj Joanna
- Gidlewska Kinga
- Banach Maciej
- Pasierowski Mikołaj
- Abramowska Beata
- Kowalczuk Aleksandra
- Koperczuk Kacper
- Szostak Zuzanna
- Iwanek Karolina
- Kierepka Andrzej
- Kunaszyk Roksana
- Zalewska Amelia
Lista rezerwowa
- Milaniuk Wiktoria
- Grzeszczuk Przemysław
- Raczyńska Gabriela
- Sak Oliwia